refraktometro-gia-kafe

Ρεφρακτόμετρο για καφέ

644.80

Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Μετρήστε τα στερεά διαλυτά του καφέ και ανακαλύψτε τι πρέπει να αλλάξετε για να πετύχετε ένα ιδανικό φλυτζάνι καφέ.
Ο σκοπός μας κατά την διάρκεια της εκχύλισης είναι να πάρουμε το 18% εώς 22% του καφέ μέσα στο φλυτζάνι μας.
Αυτό σε ποσοστά συγκέντρωσης μεταφράζεται σε 1.20% εώς 1.45% βάσει της κλίμακας συγκέντρωσης στερεών διαλυτών του καφέ.
Αυτό σημαίνει πως στο φλυτζάνι μας το υπόλοιπο 98.55% εώς 98.8% είναι νερό, κάτι που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής μιάς και επηρρεάζει πάρα πολύ και το γευστικό αποτέλεσμα αλλά και την ποιότητα της εκχύλισης.
Το ποσοστό συγκέντρωσης των στερεών διαλυτών μπορούμε να το δούμε με το ρεφρακτόμετρο.
Το συγκεκριμένο ρεφρακτόμετρο εκτός απο τα στερεά διαλυτά μετράει και τα brix (βαθμό σακχάρων).

  • Μετρήσεις
  1. Brix
  2. TDS
  3. Θερμοκρασία
  • Έυρος Μετρήσεων
  1. Brix : 0.00 to 25.00%
  2. TDS : 0.00 to 22.00%
  3. Θερμοκρασία : 10.0 to 100°C
  • Ανάλυση
  1. Brix : 0.01%
  2. TDS : 0.01%
  3. Θερμοκρασία : 0.1℃
  • Ακρίβεια Μετρήσεων
  1. Brix : ±0.10%
  2. TDS : ±0.15%
  3. Θερμοκρασία :±1℃
  • Εύρος μέτρησης θερμοκρασίας
  1. 10 εώς 100℃
  • Θερμοκρασία περιβάλλοντος
  1. 10 εώς 40℃
  • Όγκος δείγματος
  1. Τουλάχιστον 0.3ml
  • Χρόνος μέτρησης
  1. Περίπου 5 δευτερόλεπτα
  2. 120 δευτερόλεπτα συνεχούς μέτρησης
  • Τροφοδοσία
  1. Δύο (2) AAA αλκαλικές μπαταρίες
  • International Protection Class
  1. IP65 Dust-tight and Protected against water jets
  • Διαστάσεις και βάρος
  1. 55 πλάτος
  2. 31 βάθος
  3. 109 ύψος
  4. 100 γραμμάρια