ΠΟΙΟΤΗΤΑ VERO

Για εμάς η ποιότητα είναι ένα σύνολο από γεγονότα και διαδικασίες που είναι απαραίτητα για την παρασκεύη ενός ξεχωριστού καφέ. Αυτό περιλαμβάνει ποιότητα προΐόντων, επάρκεια εξοπλισμών και υπηρεσιών, επαγγελματισμό και διαθεσιμότητα του δικτύου πωλήσεων και εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Όλα ξεκινούν με την επιλογή των πιο αξιόπιστων προμηθευτών που εγγυώνται σταθερότητα στην ποιότητα της πρώτης ύλης και ότι αυτή συμφωνεί πάντα με τα οργανοληπτικά στάνταρ και τα στάνταρ υγείας (χημικά, φυσικά και βακτηριολογικά) βάσει ελέγχων που γίνονται σε αναγνωρισμένα ανεξάρτητα εργαστήρια. Δείγματα παρτίδων στέλνονται επίσης και στο εργαστήριο του εργοστασίου μας, ώστε να επαληθευτούν τα ζητούμενα χαρακτηριστικά και να επιτραπεί η τελική αποδοχή τους. Από τους κόκκους που φτάνουν στις αποθήκες μας μόνο αυτοί που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα στάνταρ εγκρίνονται ώστε να προχωρήσουν στην παραγωγή. Οι έλεγχοι συνεχίζονται και μετά το ψήσιμο και δείγματα ψημένων κόκκων δοκιμάζονται και φυλάσσονται για μελλοντική σύγκριση.

Το τελικό προϊόν πιστοποιείται από το CSQA, το πιο αναγνωρισμένο ινστιτούτο στον κλάδο των αγροτικών προϊόντων-τροφίμων. Το ινστιτούτο ορίζει τις παραμέτρους στις οποίες πρέπει να παραμείνουμε πιστοί, ώστε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα του προΐόντος, αλλά και τις καλύτερες πρακτικές συσκευασίας και διανομής.

Αλλά η ποιότητα δεν τελειώνει με την πώληση του καφέ. Η τεχνική υποστήριξη είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας σε βάθος χρόνου. Αυτό επιτυγχάνεται από το δίκτυο πωλήσεων που είναι πάντα ο συνδετικός κρίκος με τον πελάτη. Για αυτό το σκοπό το προσωπικό μας παρακολουθεί συγκεκριμένα τεχνικά-εμπορικά σεμινάρια ώστε να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες after sales. Οι τεχνικοί της εταιρείας αλλά και οι εξωτερικοί συνεργάτες εξασφαλίζουν έγκαιρη αποκατάσταση του προβλήματος το ίδιο αποτελεσματικά είτε σε περιπτώσεις ρουτίνας είτε σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Το να προσφέρεις την κορυφαία ποιότητα είναι δύσκολο, αλλά το να παραμένεις στην κορυφή είναι ακόμα δυσκολότερο!!! Γι’ αυτό στον Caffe Vero επενδύουμε σε πελάτες με τους οποίος μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τον καφέ και χτίζουμε αυθεντικές σχέσεις.. αυτό άλλωστε σημαίνει Vero.. αυθεντικός!

csqa
certificate
certificate2