Εταιρεία

H Δημιουργία ΤηςKaffein

Γεννήθηκε όπως όλες οι καλές ιδέες: πάνω από μια κούπα καφέ.
Με πάθος και μεράκι για τον καφέ και διάθεση επιχειρηματικής καινοτομίας ξεκινήσαμε το 2013 ένα ταξίδι αναζήτησης σε νέα γευστικά μονοπάτια. Μέσα από πολλές δοκιμασίες και δοκιμές βρέθηκε ο τελικός προορισμός: ο αυθεντικός ιταλικός espresso, o Caffe Vero (caffevero.it)
Με προσήλωση στην άριστη παρασκευή και παρουσίαση του espresso και των ροφημάτων του, προσφέρουμε τη μοναδική ποιότητα του Caffe Vero σε λάτρεις και μυημένους.

Με μία δεμένη Ομάδα

Με μια άρτια εκπαιδευμένη και διαρκώς ενημερωμένη ομάδα είμαστε δίπλα στον πελάτη-συνεργάτη βρίσκοντας από κοινού μια ολοκληρωμένη λύση προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του, είτε πρόκειται για καφετέρια ή άλλο επαγγελματία του κλάδου HO.RE.CA. είτε για το γραφείο ή το σπίτι σας.
Με βαθιά τεχνογνωσία και υπευθυνότητα παρέχουμε ασφάλεια και ποιότητα στον τελικό καταναλωτή που δεν τελειώνει με την αγορά των προϊόντων μας. Το υψηλού jvεπιπέδου after sales service μας, με εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες, εγγυάται άμεση και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη.
Με ένα οργανωμένο και σύγχρονο showroom έχουμε τη δυνατότητα να εκπαιδεύσουμε τους συνεργάτες μας ώστε να αναδείξουν τα γευστικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας (SCAE barista training).
Με διαρκή ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα, με εγγυημένη ποιότητα και σταθερά ανοδική πορεία συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον κόσμο του καφέ και μοιραζόμαστε μαζί σας την καθημερινή αγαπημένη μας συνήθεια πάνω από μια κούπα καφέ.. ή και μια δεύτερη!

Γίνε μέλος αυτής της ομάδας

kaffein.gr

Λεωφόρος Αθηνών 344
Χαϊδάρι, 12462, Αθήνα
210 53 20 256
info@kaffein.gr


Copyright © Kaffein.gr 2020. All Rights Reserved.

Search